Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο Άντρας Που Έγινε Γυναίκα, Η Γυναίκα Που Έγινε Άντρας Και Ο Γιος Τους Που Έγινε Κόρη

Μια πρωτότυπη οικογένεια.

transgender
Ο Ντομινίκ ήταν γυναίκα, η Άντρεα άντρας, και τώρα αφού άλλαξαν φύλα (η Ντομινίκ έγινε άντρας και ο Αντρέα γυναίκα) παρακολουθούν το γιο που έφερε στη ζωή η Ντομινίκ να γίνεται γυναίκα.

Δώσε προσοχή:

Όλα ξεκίνησαν πριν από 15 χρόνια, όταν η Ιλόνα Τομέτσκοβα άφησε τον άντρα της και το γιο της και έγινε ο Ντομινίκ Σέιντα. Όντας πλέον άντρας, ο Ντομινίκ τα βρήκε δύσκολα στην αναζήτηση παρτενέρ για χρόνια. Παρ' όλα αυτά, η τύχη δεν του γύρισε την πλάτη και κατάφερε να συνάψει σχέση με την Άντρεα Καϊζάροβα, transsexual και αυτή που πριν ήταν άντρας και λεγόταν Τόμας Κάιζαρ, μπόντι μπίλντερ στο επάγγελμα.

«Είχε αντρικά γεννητικά όργανα όταν πρωτογνωριστήκαμε, αλλά ωστόσο είχε ουδέτερο όνομα και έμοιαζε με γυναίκα», είπε ο Ντομινίκ για τη σχέση του και τόνισε πως ήξερε άλλες 3 πανομοιότυπες σχέσεις στην Τσεχία.

Η Άντρεα με τη σειρά της δήλωσε πως γοητεύτηκε από το χαρακτήρα του Ντομινίκ και πως αυτός ήταν ο άντρας που θα ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί.

Και με το παιδί, θα με ρωτήσεις, τι γίνεται;

Ο Ντομινίκ δεν τον ξέχασε το γιο του. Αφού, λοιπόν, βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Άντρεα, προσπάθησε να ξαναφτιάξει τις χαλασμένες σχέσεις του με την προηγούμενη οικογένειά του. Τα βρήκανε σχετικά εύκολα.

Το παιδί με χαρά θέλησε να ξαναδεί τη μητέρα/τον πατέρα του. Εκεί μάλιστα ο Ραντίμ, έτσι λέγεται ο γιος, αποκάλυψε πως θα προβεί και αυτός, ναι καλά διαβάζεις, και αυτός σε αλλαγή φύλου και πως από 'δω και στο εξής θα τον φωνάζουν Βικτόρια.

Άρα έχουμε και λέμε: Η βιολογική μητέρα του είναι πλέον ο πατέρας Ντομινίκ που θα φωνάζει το γιο του Βίκι, αφού από γιος θα γίνει κόρη μετά την αλλαγή φύλου.

Η πιο transsexual οικογένεια στην ιστορία του σύμπαντος είναι γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου